Good Evening..., Saturday, November 18th, 2017 - (UTC+7)
 
 
 
 
 
 
 Guestbook

Thanks for visiting our website, and it would be great if you leave your footsteps here by sign our guestbook.

Add my footsteps here...

13)  Doggies Paradise Bali  |  Visit website of Doggies Paradise Bali  |  Doggies Paradise Bali  
Go ahead with your good job! Your dogs are great. Regards from Doggies Paradise, dog center Bali.
December 16th, 2009 - 06:30  |  BaliIP loged, E-mail saved

14)  santojono marbun  |  santojono marbun  
Rotty is the best!! But in my hometown is difficult to find others hobbies same with me. I hope there is organization for this hobby. Long live men best friends
November 13rd, 2009 - 04:52  |  pontianakIP loged, E-mail saved

15)  steve  |  steve  
nice web... tp kog tidak ditemukan syarat dan ketentuan bagaimana ajg bs menjadi KRI CH atau INA CH?
August 31st, 2009 - 21:47  |  IP loged, E-mail saved

16)  djoko  |  djoko  
pagi KRI,saya mau tanya nih anjing saya udah dapat cc 1 lembar,gimana mau anjing saya menjadi champion dan berapa kali lagi harus dapat cc?tolong penjelasanya terima kasih
August 31st, 2009 - 20:54  |  surabayaIP loged, E-mail saved

17)  Hendra Jaya.S  |  Hendra Jaya.S  
bravo KRI,KRI terbaik di antara club trah anjing yg ada di Indonesia,i love Rottweiler,tapi 1 aja masukan buat KRI ,kami di daerah juga mau bikin pameran KRI tapi klau mau mengundang juri asing utk menjuri kami kekurangan dana,tolong di bantu dgn juri,tx
July 18th, 2009 - 01:41  |  MakassarIP loged, E-mail saved

18)  imelda  |  imelda  
bravo KRI
i love rottweiler
June 04th, 2009 - 22:48  |  cinereIP loged, E-mail saved

19)  valentina  |  valentina  
I love Rottweiler..
I love KRI..
Bravooo !!
June 02nd, 2009 - 08:22  |  KlatenIP loged, E-mail saved

20)  Ferry  |  Visit website of Ferry  |  Ferry  
Congratulation to Indonesian Rottweiler Club for the website.
Success!
June 02nd, 2009 - 00:40  |  JakartaIP loged, E-mail saved

21)  Yudi Rumah Terraria  |  Visit website of Yudi Rumah Terraria  |  Yudi Rumah Terraria  
waahh KRI makin oke aja ni,, slamat yh bwt peluncuran web site KRI nya...
smoga web KRI ini bisa lebih memajukan peranjingan di indonesia khususnya ROTTWEILER.. hidup KRI.. gukk..gukk...gukk... ^_^
June 01st, 2009 - 22:44  |  bogorIP loged, E-mail saved

22)  von White Sand Amour Rottweiler Kennel  |  Visit website of von White Sand Amour Rottweiler Kennel  |  von White Sand Amour Rottweiler Kennel  
Selamat atas diluncurkannya web-site KRI yangsudah lama dinanti-nanti.
Semoga KRI dapat meningkatkan mutu Rottweiler Indonesia, dan sebagai alat pemersatu seluruh wilayah secara nasional dan dapat dikenal di dunia Internasional.
March 17th, 2009 - 21:27  |  Jakarta - IndonesiaIP loged, E-mail saved

23)  Haus Hassan Rott  |  Haus Hassan Rott  
Congratulation to Indonesian Rottweiler Club(KRI) for the website.
Hope that this website bring the hottest info about KRI events, KRI Shows and KRI Show Results ,etc.
Success!
March 07th, 2009 - 17:57  |  SurabayaIP loged, E-mail saved

24)  Toekang Web  |  Visit website of Toekang Web  |  Toekang Web  
Proficiate for the website and success always to Klub Rottweiler Indonesia (Indonesian Rottweiler Club)
March 06th, 2009 - 00:19  |  Serpong, TangerangIP loged, E-mail saved

1  2     24 Guestbook signers(s)
 
 
Brought to you by:
 
 
 
  Back to top
Back to top
 
     
© 2009 - 2017 KRI - Klub Rottweiler Indonesia
Pratama Capital Indonesia, PT.
Gedung Bapindo Plaza, Citibank Tower Lt. 20
Jl. Jend. Sudirman kav. 54-55, Jakarta 12190 - Indonesia
Phone: +62 21 527 5636, Fax: +62 21 527 5576
E-mail: info@rottweilerindonesia.com
Developed by: AnjingKita.com